Hvad vil DemensLiv og hvorfor?

Der er brug for DemensLiv fordi mange mennesker med demens og deres pårørende, oplever at bruge uendeligt mange ressourcer på at koordinere og navigere i behandlingsforløb, behandlingstilbud, koordinering af indsatser og alle de facetter som følger med et liv med Demens. DemensLiv tilbyder, bland meget andet, at tage over på dette....
Hvorfor er der brug for DemensLiv??
DemensLiv er opstået på baggrund af mange års erfaring med at arbejde med mennesker med demens, pårørende og netværk til mennesker med demens, fagprofessionelle, politikere og embedsmænd og mange andre med interesse for mennesker med demens.

Mennesker med demens og deres pårørende oplever ofte at skulle bruge oceaner af tid på, at navigere i behandlingsforløb, behandlingstilbud, lovgivning, værgemål, beslutninger og meget meget andet.

DemensLiv vil gøre det nemmere. DemensLiv tilbyder at tage over på de opgaver som er svære at navigere i. DemensLiv kender behandlingstilbuddene, behandlingsforløbene, lovgivningen og alle andre facetter indefra. Vi er stædigt, men høfligt insisterende, mens du kan koncentrere dig om andre ting, hvad enten det er dig selv der har demens, eller du er pårørende.

Tilføj kommentar

Email again: